Adwiza

NEDERLANDS RECHT IN HET POOLS

KWALITEIT VOOR EEN FAIRE PRIJS

Twijfelt u of u daadwerkelijk een jurist nodig heeft om uw probleem op te lossen? Heeft u te maken met een conflict met uw huisbaas, werkgever, een overheidsinstantie of een familielid? Of bent u werkgever en wilt u reorganiseren, fuseren of een kwestie met werknemer opgelost hebben? Kortom: bent u op zoek naar deskundig juridisch advies?

Contact                                                                                      Postadres: Postbus 733 4200 AS Gorinchem                                E: info@adwiza.nl T: +31 (0)183-354544 M: +31 (0) 629273101 F: +31 (0)183-512065                                                                  
 

JAKOŚĆ ZA UCZCIWĄ CENĘ
VOORDELEN VAN ADWIZA

ADWIZA heeft voor u een aantal voordelen: zij werkt met een minimale overhead, u hoeft dus geen hoge kosten te betalen. Zij is er ook niet op uit om dure procedures te starten. ADWIZA kan voor u gaan overleggen met een stok achter de deur. Dat spaart u tijd, geld en ergernis. Als u in een juridisch geschil verwikkeld raakt, is het voor u van belang om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben over uw positie en een oplossing te vinden. Daarom gaat ADWIZA direct voor u aan de slag! Hulp van ADWIZA inroepen, betekent nog niet dat u moet procederen. Vaak zal het juist in uw belang zijn om het geschil zonder tussenkomst van de rechter op te lossen, ADWIZA probeert daarom altijd om onnodige procedures te vermijden. Soms is er geen andere mogelijkheid – dan staat zij u met raad en daad terzijde en probeert een maximaal resultaat voor u te behalen.